Politici majú financie na všetko


Politika sa točí aj okolo veľkých peňazí a majetku. Mnohí politici majú neskutočne rozsiahle majetky. Vlastnia veľké rozsiahle luxusné domy či vily, luxusné autá alebo sa luxusne či draho aj obliekajú. Politikov vidíme neustále upravených a v oblekoch. Obleky nie sú práve lacné, keďže si ich nechávajú na mieru ušiť. Oblek politika je ako jeho pracovná uniforma. Bez obleku by ste politika nestretli. Chceli by ste patriť do nejakej politickej strany? Ľudia vás musia zvoliť. Voľby prebiehajú dosť často a politici sa moc nemenia, len si menia svoje funkcie v politike. Parlament pozostáva z politických strán.

 

oblek politika

 

V týchto politických stranách je zamestnaných množstvo politikov. Tí zarábajú veľmi veľa peňazí ročne, za ktoré si môžu kedykoľvek dopriať luxusný život. Avšak má to aj svoj háčik. Politici sú neustále obklopovaní a prenasledovaní médiami. Túžili by ste po tom, aby vás stále niekto sledoval? Rôzni papparazzi nie sú práve tými, ktorých chcete vidieť príliš často. Tí vám vedia aj zničiť vaše súkromie alebo aj rodinný život. Život s médiami neveští nič dobré.Možno vlastnia veľa majetku, no práve to, že nemajú súkromie, mnohých ľudí odrádza od toho, že by vstúpili do politického sveta v parlamente.

dovolenka

Médiá a tlač vie vyhľadať rôzne informácie aj o ich majetku. Veľmi ľahko a jednoducho sa ocitnú v tlači alebo v rôznych reportážach v televíznych novinách alebo iných politických diskusiách. Musia neustále niekde cestovať, takže s rodinou sú v kontakte veľmi málo. Mnohým politikom však tento spôsob života vyhovuje. Ide im hlavne o peniaze a o veľký majetok, ktorý môžu vlastniť. Byť bohatým ešte neznamená, že ste aj šťastným. Šťastná rodina je tá, kde sú všetci členovia pokope spolu čo najviac. Lenže politik moc času netrávi so svojou rodinou. Boli by ste šťastným, keby ste vstúpili do politiky?